[vc_icon color=”custom” size=”md” link=”” external=”0″ icon_fontawesome=”fa fa-heart” custom_color=”#b43133″]

FYSIOTHERAPIE

[vc_icon color=”custom” size=”md” link=”” external=”0″ icon_fontawesome=”fa fa-trophy” custom_color=”#b43133″]

SPORTREVALIDATIE

Als fysiotherapeut ben ik deskundig op het gebied van bewegen. Ik behandel dan ook klachten die een belemmering veroorzaken bij beweging in het dagelijks leven. Heeft u bijvoorbeeld last van uw rug na lang zitten, of pijn in de knie bij het traplopen, dan kunt u bij mij terecht voor hulp. Ik houd mij met name bezig met behandelingen aan de schouder en knie, maar u kunt bij mij uiteraard terecht met andere klachten.

Om zo snel en zo goed mogelijk resultaat te boeken, is het belangrijk dat de samenwerking tussen fysiotherapeut en patiënt soepel verloopt. In overleg wordt er samen met u een passen behandelplan opgesteld. Hierin bespreken wij onder andere uw lichamelijke situatie, uw wensen en uw mogelijkheden. Daarnaast zullen mijn adviezen en oefeningen er voor zorgen dat u snel weer de oude bent.

Naast algemene fysiotherapie heb ik mij gespecialiseerd in sportrevalidatie. Ik ben er voor iedereen die een (sport) blessure heeft of wil gaan sporten of een sport als hobby of beroep beoefent. Als fysiotherapeut is het mijn taak om u zo goed mogelijk te behandelen, zodat u na ziekte of blessures snel weer kunt gaan sporten. Ik begeleid en adviseer sporters op amateur en professioneel niveau.

Naast sporters zijn er ook andere doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet om te herstellen van een ziekte of blessure. Veel voorkomende klachten waarmee ik als fysiotherapeut mee te maken heb zijn blessures aan de knie, enkel, nek en schouder.

Voor een afspraak bel: 035-6231359 of stuur een mail naar: info@fysiojonghilversum.nl

Menu